Meniu Închide

Usi lemn stratificat placat cu aluminiu

Usi lemn stratificat placat cu aluminiu

Producător uși de o calitate deosebită, din lemn masiv stratificat.Usile interioare din lemn stratificat se realizeaza pe comanda in functie de preferintele clientilor.Fiecare model de uşă poate fi executat la anumite dimensiuni standard folosite în construcții şi i se poate aplica un număr mare de finisaje, ceea ce face ca oferta noastră să fie foarte bogată. Finisajele în diverse culori fac posibilă alegerea unor modele de uşi din lemn care să se integreze perfect în linia cromatică a spaţiului/locuinţei destinaţie.

Lemnul placat cu aluminiu nu necesita intretinere la exterior, acolo unde tamplaria este cel mai mult expusa in fata intemperiilor. Mai mult decat atat, se preteaza tuturor tipurilor de cladiri, deoarece placarea exterioara din aluminiu are si un rol estetic, putand fi vospita in orice culoare RAL, astfel, adaptandu-se designului cladirii. Tamplaria din lemn stratificat placat cu aluminiu poate fi utilizata la toate tipurile de constructii deoarece satisface toate cerintele.

Avantaje:

 • Lemnul nu mai este expus direct intemperiilor 
 • Garantie de 20 ani in mediu salin 
 • Rezistenta la deformari 
 • Combina aspectul modern al aluminiului cu naturaletea lemnului 
 • Poate fi vopsita in orice varianta RAL

Daca sunteti in cautarea unei tamplarii care sa va ofere eficienta energetica, stil si confort, produsele noastre sunt exact ceea ce cautati. Lemnul stratificat si aluminiu, combina avantaje precum izolatie termica superioara, protectie, rezistenta, naturalete si estetica disponibil in 35 culori RAL standard.

  Ce este lemnul stratificat?

  Lemnul stratificat se obtine prin suprapunerea si lipirea prin presare a mai multor straturi de lemn natural. Fiecare strat este obtinut prin debitarea radiala a lemnului, iar adezivul folosit este unul special, rezistent la apa. Rezultatul este o structura rigida si stabila, in care deformarile si modificarile de volum ale fiecarui strat sunt anihilate de catre celelalte straturi.

  • este sigur, durabil și rezistent
  • nu se curbează, nu crapă, nu “lucrează”
  • permite schimbul de aer – “respiră”
  • se pot crea cele mai diverse forme: romb, arcadă, cerc, etc.
  Ce trebuie sa stiu despre lemnul stratificat placat cu aluminiu?

  Ferestrele din lemn stratificat placat cu aluminiu se realizeaza pe comanda, in functie de preferintele clientilor. Acestea sunt realizate din lemn stratificat, si sunt placate in partea exterioara cu profile de aluminiu disponibil pe mai multe culori.Sistemul de tamplarie lemn stratificat placat cu aluminiu este considerat unul dintre cele mai performante sisteme termoizolante, imbinand avantajele celor doua tipuri de tamplarii: estetica deosebita si gradul ridicat de izolare termica si fonica a lemnului stratificat, si durabilitatea profilelor din aluminiu. Principalul beneficiu a ferestrelor si usilor din lemn stratificat placat cu aluminiu, rezistenta mai buna in timp, fara a fi necesara o intretinere perioadica.

  De ce sa pun ferestre sau usi de exterior din lemn stratificat placat cu aluminiu?

  Produsele noastre va ajuta nu doar sa va securizati caminul, dar si sa economisiti energie si bani. 

  • Confort – Lemnul stratificat este un material natural ce asigura conditii biotermice optime si ofera protectie impotriva poluarii, campurilor electromagnetice sau altor surse daunatoare sanatatii omului;
  • Izolatie acustica – Spre deosebire de alte tipuri de tamplarie, combinatia lemnul stratificat placat cu aluminiu are avantajul ca nu exista goluri in structura interioara a profilelor, ceea ce imbunatateste semnificativ izolatia acustica;
  • Placare cu aluminiu – Profiulul de aluminiu aplicat la exterior ofera garantia unei durate mari de viata, precum si posibilitatea de personalizare in forme si culori deosebite.

   

  Cat de rezistent este lemnul stratificat placat cu aluminiu?

  Cat de rezistent este lemnul stratificat placat cu aluminiu?

  Necesita intretinere in timp?

  Necesita intretinere in timp?

  Ne puneti vizita si la showroom-ul din Constanta >>>

  Confectionam la comanda ferestre lemn stratificat placat cu aluminiu.